Har du en virksomhed i Horsens, som har brug for hjælp til VVS? Petrowsky er en installations- og servicevirksomhed, der blandt andet varetager projekter inden for VVS, og de gør det med et nøgleord, der hedder kvalitet. Besøg Petrowsky og find VVS Horsens. 

De nyeste teknologier

Petrowsky er en installations- og servicevirksomhed, og de har meget stærke kompetencer inden for blikkenslagerarbejde, gas, energioptimering, køling, ventilation og VVS. Er du en del af en mindre virksomhed, institution eller måske en større industrifabrik eller virksomhed? Petrowsky klarer både stort og småt, og du kan stole på, at uanset størrelsen på projektet, så bliver det udført til perfektion. I knap 50 år har Petrowsky været til, og gennem årene er virksomhedens popularitet steget stødt. Fra at være startet som en traditionel VVS-installatør til i dag at være en højt specialiseret installations- og servicevirksomhed, har de mange år på markedet resulteret i stor professionalitet og ikke mindst øje for kvalitet.

Med fra start til slut

Uanset størrelsen på din virksomhed, står Petrowsky klar til at hjælpe. Medarbejderne bliver løbende uddannet, så der hele tiden er udvikling og opdatering inden for teknologi, viden og løsninger. Har du brug for hjælp til VVS? Lige fra start er Petrowsky med, men det er virksomheden også selv. Så lige fra rådgivning til at finde teknologierne og de tekniske løsninger, som er rigtige for den konkrete opgave, til installation og service, klarer Petrowsky. Lyder det som et samarbejde, du har brug for i Horsens og har lyst til at tage del i? Så tag kontakt og få professionel hjælp til dit projekt.