Med et flot og farverigt roll-up banner fra Nemprint.dk, er det nemt at lave en iøjnefaldende reklame, omkring dig og din virksomheds produkt. Står du derfor og mangler en smart måde, hvorpå du nemt kan lave opmærksom omkring dit brand, så er et roll-up banner fra Nemprint.dk et godt og meget praktisk valg.

 

Et roll-up banner skaber interesse

Vælger du at bruge et roll-up banner for at reklamere for din virksomhed, så er et banner fra Nemprint helt og aldeles oplagt. Det smarte ved at bruge et roll-up banner er, at du nemt kan tage det med dig, i tilfælde af at du skal ud af huset. Det kan være at du har brug for at bruge banneret på en messe, en udstilling eller en konference. Det smarte er nemlig at det ikke tager ret lang tid at folde ud, ej heller at pakke sammen. Skal du transportere banneret fra ét sted til et andet, medfølger der også en taske hvilket gør transporten langt nemmere.

 

Afhent selv eller få det nye banner tilsendt

Hos Nemprint bestemmer du selv om du selv vil afhente dit roll-up banner. Bor du ikke i nærheden af Aarhus hvor Nemprint har sine lokaler, kan du også vælge at de sender det færdige banner hjem til dig. Den korte leveringstid, som oftest tager 3 hverdage, betyder at du kan forvente en hurtig leveringstid, på nær hvis du vælger at gøre det ekspres. I sådanne tilfælde kan jobbet gøres på 0-24 timer.