Er du træt af den evige knurren om natten, når din kat vil udenfor? Det er ikke sundt at blive forstyrret i sin søvn, og så kan det være et irriterende element at blive vækket hver nat. Det er der heldigvis en løsning på. Hos Dyrecenter kan du finde den kattelem, som passer allerbedst til dit og din kats behov. 

Få din nattesøvn igen

Hvis du har kat, kender du sikkert allerede til det irriterende element, at den kommer knurrende ind midt om natten og vil lukkes ud i mørket. Det forstyrrer din søvn og måske endda op til flere gange i løbet af en nat, og i længden er det ikke sundt med afbrudt søvn, der hurtigt kan påvirke din hverdag. Heldigvis findes der en løsning på problemet, nemlig en kattelem. Hos Dyrecenter finder du et stort og alsidigt udvalg i forskellige designs og med forskellige ekstra funktioner. Dermed kan du helt sikkert finde en kattelem, der passer til dit hus, og ikke mindst til dig og din kats behov.

Kattelem med chip

Hos Dyrecenter er en kattelem ikke bare en kattelem. Den skal være funktionel og ikke mindst passe til dine døre. Er du lidt betænkelig omkring, hvorvidt en kattelem giver risiko for fremmede katte i dit hjem, er der ingen grund til bekymring. Du kan nemlig få kattelem med chip, som benytter sig af magneter. Den fungerer ved, at din kat får en chip i halsbåndet, så den altid selv kan gå ud og ind. Du kan også finde kattelemme med forklæder af plast eller glas, så vinden samtidig holdes ude.