Grimer kan fås i alverdens materialer. Hvert materiale giver fordele ved den enkelte anledning, som de er egnet til. Så om du står og mangler en grime til træning, håndtering af hesten eller stævner, så er den helt rigtige grime at finde på 2horse.dk.

De er blevet brugt til træning inden for western i årevis, og nu er de også blevet opdaget til spring- og dressur træning og meget mere. Rebgrimerne er den eksemplariske grime til træning. De er nemlig nemme at håndtere, justere og hurtige at få både af og på. Når du binder knuderne på rebgrimen ved trykpunkterne på hestens hoved, så får du som rytter den fulde kontrol på en sikker, blid og dyrevenlig måde.

Men det er ikke blot rebgrimerne, der er at finde i webshoppen på 2horse.dk. Det brede sortiment af grimer favner nemlig alle rytterens såvel som hestens behov. Du kan blandt andet også finde alverdens følgrimer, men du kan også finde lædergrimer.

Lædergrimerne er både kraftige, slidfaste og flotte til både stævnet og stalden. På 2horse.dk finder du kun lædergrimer i yderst holdbar og god kvalitet, som er med til at give hesten det klassiske, tidløse look.

Klik ind på 2horse.dk og find lige netop den grime, der passer til dig og din hest. Her finder du både brugte og spritnye grimer.