Kender du ikke allerede Henrik Bruhn, komikeren der tidligere har været kåret som danmarks bedste? Og ja, ham fra Comedy-Kuren på Kanal5? Så er det ved at være tid til at du stifter bekendskab med ham nu. Vi har lavet et lille portræt af den kække komiker.

2003 var et godt år
Henrik Bruhn har været professionel som stand-up komiker i mange år og har mange spændende oplevelser på bagen. Én af de største oplevelser han har haft, er dog tilbage i 2003. Hér brød Henrik Bruhn nemlig helt igennem på den danske comedy scene. Tidligere havde denne scene primært været præget af Casper Christensen, Claus Hjortshøj og Anders Matthesen. I 2003 blev Henrik Bruhn kåret som Danmarks bedste stand-up komiker. En titel som han er utrolig stolt af og som har betydet meget for hans karriere. Prisen gav nemlig anledning til mange forskellige projekter, som har hjulpet Henrik Bruhn både på karrieren, men i særdeleshed også på det personlige.

Comedy-Kuren
Efter Henrik Bruhn blev Danmarks bedste stand-up komiker bragede han frem med shows og projekter. Ét af dem, var projektet “Comedy-Kuren”, en serie, som blev sendt på Kanal5. Et projekt som har betydet meget for Henrik Bruhn på det personlige plan. Han har i mange år kæmpet med svær overvægt og tog derfor imod projektet i samarbejde med Kanal5 med et åbent sind og en forhåbning om, at overvægten ville blive et overstået kapitel. I sidste afsnit af Comedy-Kuren optræder Henrik Bruhn foran 2000 mennesker i Falkoner Salen i København, intet mindre end 100kg. lettere!

Hvad så nu?
Henrik Bruhn lever stadig af at underholde og kan faktisk bookes til dit kommende arrangement. Har du brug for en anderledes form for underholdning til din kommende fødselsdagsfest, så tøv ikke med at booke Henrik Bruhn allerede i dag. Kig forbi hans hjemmeside her.