Er du på udkig efter en ny landbrugsmaskine? Vil du ikke gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed, så du kan holde reparationer og unødvendige udgifter hen? Så er Semler Agro det, du søger! De er eksperter i kvalitetslandbrugsmaskiner, herunder de populære John Deere.

John Deere er synonym for kvalitet

Når snakken falder på kvalitetslandbrugsmaskiner som traktorer, majetærskere, ballepressere eller have- og parkmaskiner, så kan man ikke undgå også at nævne John Deere. John Deere blev stiftet i staten Illinois i USA i år 1837 og har siden da produceret utallige landbrugsmaskiner i højeste kvalitet til glæde for landmænd i hele verden. Maskinerne kan kendes på deres ikoniske grønne og gule farve samt den velkendte hjort, der pryder deres logo. De har siden begyndelsen produceret mange forskellige maskiner til erhverv såvel som private, der ønsker kvalitetsmaskiner til landbruget, parken eller haven.

Stort udvalg hos Semler Agro

Hos Semler Agro finder du et stort udvalg af de populære maskiner fra John Deere. De har nemlig specialiseret sig i salg og rådgivning af kvalitetslandbrugsmaskiner. Semler Agro er landsdækkende og har 13 lokationer over hele landet samt 80 rullende værksteder, hvor de sammenlagt beskæftiger mere end 250 ansatte. Du vil derfor altid kunne finde professionel rådgivning og service fra Semler Agro i nærheden af dig. Så uanset, om det er blevet tid til at udskifte de gamle landbrugsmaskiner, eller de trænger til service, så kontakt din nærmeste Semler Agro eller se nærmere på deres hjemmeside, hvor du kan finde inspiration og yderligere informationer.