Har du inden for et år været udsat for en arbejdsskade? Måske har skaden resulteret i, at du har daglige smerter, når du møder ind på arbejdspladsen, eller måske er smerterne så slemme, at du ikke længere kan klare dit job. Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm hjælper dig til arbejdsskadeerstatning.

Anmeld skaden inden for første år

Har du et arbejde, der er fysisk hårdt for kroppen? Du arbejder måske på et lager, i en frisørsalon eller måske har du med mennesker at gøre, hvor du bruger kroppen meget? Uanset hvilket job du har, så kan det være nedslidende, eller du kan komme ud for et uheld eller ligefrem en ulykke, der forårsager smerter, og måske kan de endda være så slemme, at du ikke længere kan udføre dit job. Hvornår er du sikker på, at det er en arbejdsskade? Når skaden er sket på arbejdspladsen eller bare i forbindelse med dit arbejde, så er der tale om en arbejdsskade. Har du været ude for noget lignende? I så fald skal du skynde dig at anmelde skaden til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, hvis du ikke allerede har gjort det. Men allerførst skal du kontakte din læge eller skadestuen, så skaden bliver registreret, og det skal gøres inden for det første år efter arbejdsskaden. 

Sørger for det praktiske

Måske ved du ikke, hvad du skal gøre for at få hjælp til erstatning efter en arbejdsskade, og det er lige præcis derfor, Grotkjær Elmstrøm står klar til at hjælpe dig. De sørger for alt det praktiske med kommunikation, og at skaden er anmeldt korrekt, og så er deres priser fair, så du ikke også skal bekymre dig om det.