Hvis du er golfelsker, så skal du overveje at tage på golfrejse. Om end det er en uge eller en måned, du er afsted, alt efter hvad kalenderen tillader, så er det en ferie fyldt med masser af golf, smuk natur og afslapning for sindet.

Hvis du drømmer om fremragende golfbaner, 50 meter brede sandstrande, gamle araberborge, bjerglandskaber, små hyggelige kystbyer og en storslået natur, så skulle du prøve at tage til Costa Blanca, der på dansk hedder “den hvide kyst” for at spille golf i Alicante.

Costa Blanca er hjemsted for nogle af Spanien bedste golfbaner, og tilmed er den spanske sydøstkyst det hurtigst voksende golfområde i Spanien. Kyststrækningen syd for Valencia har et med et mildt klima og op mod 320 årlige solskinsdage og kysten har da også i mange år været en af europæernes fortrukne rejsedestinationer.

Ved kysten finder man både idylliske kystbyer, klippefyldte bugter langt fra turismens epicenter, fredfyldte pinjeskove og meget andet, der indbyder til at opleve det autentiske Spanien.

Den imponerende middelalderborg Castillo de Santa Bárbara er Alicantes vartegn og byen rummer i det hele taget masser af spændende historie. Så hvis man gerne vil kombinere golfferien med slentreture på de brede boulevarder langs havet, besøge trendy shopping gader og nyde et godt måltid mad på en af byens mange fiskerestauranter, så er det det oplagte sted at tage hen.