God PR er utrolig vigtigt, når man skal gøre et godt indtryk hos potentielle kunder. Det handler om at gøre sig bemærket, og du kan bestille dit helt personlige PR-materiale hos nemprint.

Mennesker husker visuelt. Eller det gør de fleste i hvert fald. Hvis vi skal komme i tanke om et brand, så husker vi på logoet. Derfor er det så utrolig vigtigt at gøre sig bemærket lige præcis visuelt. Det er en stor del af det at skabe nye kunderelationer, at du har gjort et aftryk rent visuelt, som kunden husker. Vi bliver bombarderet med indtryk, reklamer og annoncer overalt, hvor vi går. Og derfor handler det om at skille sig ud og gøre sig bemærket, hvis man som brand skal huskes over andre konkurrenter.

Hvis du har en virksomhed eller et arbejde, der kræver, at du skal huskes i en situation, hvor en kunde skal bruge dig, så skal du tænke over, hvordan du bedst muligt bliver bemærket og efterlader et aftryk. Det kan blandt andet gøres ved helt bogstaveligt at efterlade et produkt, som den potentielle kunde bliver konfronteret med i sin hverdag. Det kan være en kuglepen, et visitkort eller måske nogle klistermærker. Klistermærker kan sidde på køleskabe, biler, computere og meget andet. Det er et helt håndgribeligt aftryk, som ikke bare forsvinder. Klistermærker har også ofte et visuelt udtryk som gør, at de sidder fast i hukommelsen. Det kan altså være en måde for dig at klistre dig fast i potentielle kunders hukommelse.

Nemprint er storproducent af forskelligt PR-materiale. Du kan finde mere information om klistermærker hos nemprint.dk.