Arbejder du på et kontor, hvor du og dine kollegaer ofte bruger clips eller andre mindre materialer, så ved du sikkert allerede, at de nemt bliver væk. Derfor bliver lynlåsposer din nye ven, så du kan samle de små ting og holde styr på dem. 

Alt til kontoret

Du kender det sikkert; alle små dimser og kontorting forsvinder blandt papirarbejde, computere og alverdens opbevaring. Det er ikke til at holde styr på de helt små ting, og det er netop her, lynlåsposer bliver din og dine kollegaers nye venner. Lynlåsposer er især brugbare til de små ting, der tit forsvinder fra os, og som forsvinder i mængden af papirer, kasser, poser, kuglepenne og andre kontorting. Hvis du klikker ind og besøger Kontor Syds webshop, bliver du mødt af alle de ting til kontoret, du kan forestille dig. Heriblandt er lynlåsposer, der hjælper til orden på skrivebordet.

Praktisk opbevaring

En lynlåspose er praktisk opbevaring, da det samler småting. Derudover er det praktisk, at de er gennemsigtige, så du ikke behøver at åbne den for at se, om der er det i den, som du skal bruge, og så er de, som navnet indikerer, med lynlås, så du nemt kan tage det antal op, som du skal bruge for derefter at lukke posen igen. Dét er smart! Hos Kontor Syd finder du et stort udvalg af lynlåsposer, og det betyder, at du kan få dem i forskellige størrelser, ligesom du kan få både med og uden skrivefelt. Køb en bunke lynlåsposer til kontoret, så I kan få orden i småtingene og finde dem, når de skal bruges.