Det kan være hårdt at arbejde på kontor, fordi man ofte sidder i samme stilling hele dagen. Derfor gør du dig selv og dine ansatte en tjeneste med hæve-/sænkeborde. Se udvalget her https://kontorspecialisten.dk/borde/haevesaenkeborde.html 

Justér så det passer til dig

Bruger du og dine ansatte størstedelen af arbejdstiden på at sidde foran computeren? Nogle vil måske sige, at et kontorjob er afslappende, fordi man sidder ned det meste dagen. Sagen er dog den, at det belaster kroppen, når du sidder på den samme stol og i samme stilling i mange timer, hver eneste dag, fem gange om ugen. Derfor er det vigtigt at have den helt rigtige stol, men det er også vigtigt at tænke over, hvad der er af muligheder for skriveborde. Du vil gøre dig selv og dine ansatte en stor tjeneste ved at investere i hæve-/sænkeborde. Når du har et sådant foran dig, kan du selv justere højden på det, så det passer til lige præcis din siddestilling, og oven i det kan du hæve det så meget, at du kan stå op foran computeren. 

Et varieret udvalg

Når du har mulighed for at stå op foran computeren, er det i virkeligheden en gave til din krop. Vi er nemlig ikke skabt til at sidde ned så mange timer i døgnet, men med et hæve-/sænkebord er det muligt at gøre kontorarbejdet mere spiseligt for vores kroppe. Du finder et varieret udvalg af hæve-/sænkeborde hos Kontor Specialisten, så du kan finde lige præcis de størrelser, farver og funktioner, der er behov for på jeres arbejdsplads.