Et luksusur tilfører ethvert outfit lidt ekstra klasse og elegance. Det er den perfekte accessorie, uanset hvilken anledning der er tale om. Hvad enten du er på vej til fest eller på job, så kan det helt rette ur være prikken over i’et, der understreger, at du har sans for stil.

Med et ur fra Omega går man bestemt ikke galt i byen. Virksomheden har over 150 års erfaring med fremstillingen af ure. Siden 1848 har virksomheden designet ure, og lige fra den spæde start hittede de med det. Helt i begyndelsen hed firmaet dog ikke Omega, men det gik under et mindst lige så autoritært navn, La Generale Watch Co. I 1903 skiftede virksomheden navn og blev til det navn, som vi kender i dag, Omega.

De mange år på bagen har medvirket til, at man knytter mange forbindelser og værdier til det schweiziske ur-firma. Men én ting har virksomheden slået fast: De hører under eliten af luksusure.

Omega er kendt for mange ting, men et af de særlige kendetegn er dens tilknytning til det maritime. Serier som ’Seamaster’ og ’Planet Ocean’ udtrykker netop de maritime værdier, som Omega er kendt for.

Lyder et ur fra Omega som noget for dig? Så har du mulighed for at købe et af de eksklusive luksusure på Swisstime.dk.