Det er dit ansvar som sælger, at en kunde får den mængde af et givent produkt, som han eller hun betaler for. Derfor er det afgørende med en god vægt på din fabrik eller i din butik.

Som erhvervsdrivende med trang til succes er det noget af det værste, når ens kunder ikke er tilfredse. Der findes nemlig ikke noget værre end dårlig omtale – især hvis det sker gentagne gange.

Noget, der kan få kunder til at klage, er, hvis de ikke får, hvad de betaler for. Det vil sige, at hvis en kunde køber X kilo af en given vare, skal produktet selvfølgelig leveres retmæssigt.

Men hvad nu hvis den vægt, du bruger til at veje din salgsvarer, ikke virker optimalt?

I det tilfælde vil du risikere, at dine kunder bliver sure og skuffede over den manglende præcision, og sker det gentagne gange, vil klagerne kunne hobe sig op med tiden.

Hvis du sælger små varer eller varer i mindre portioner og mængder, er en lille vægt det oplagte valg for dig til din virksomhed. Men er du derimod leverandør af større partier eller store varer, er en gulvvægti høj kvalitet et must og en fremtidssikring, der vil gøre dine kunder tilfredse med den leverede mængde.