Mange skriveborde rundt omkring i virksomheder er fyldt af fastnet- eller IP-telefoner. Relatel.dk tilbyder telefoni gennem internettet uden at skulle tegne et særskilt abonnement.

Forestil dig et skrivebord, hvor der ikke står en telefon med diverse ledninger og fylder, mens du kan nøjes med computer, mobil og et headset. Da mobiltelefonen kom, droppede vi gladeligt fastnet og IP-telefoner, fordi vi fandt ud af, hvor meget nemmere det var med en mobiltelefonen.

Det samme burde gør sig gældende, når det kommer til virksomheder, men det er ikke tilfældet alle steder. Her har man mange steder holdt ved de gamle fastnettelefoner, fordi de kører over nogle bestemte systemer. Men Relatel kan sørge for, at du kan få IP-telefoni over internettet, så du ringer ud via din almindelige internetforbindelse uden at oprette et særskilt abonnement. Der er ikke noget hardware, der skal bruges sammen med løsningen. Du ringer ud fra din computer via en desktop app med dit headset. Og har du computeren med på farten, kan du ringe, så længe din computer har en stabil internetforbindelse.

Noget af det, de i Relatel arbejder på, er at være et teleselskab, de selv ville være kunder i. Derfor sørger de for altid at tilbyde innovative produkter, god kundeservice og fordelagtige vilkår. Hvis du bliver kunde hos Relatel, kommer du ikke til at drukne i en stor virksomhed, for de elsker selv mindre virksomheder, og deres produkter henvender sig også lige så meget til små og mellemstore virksomheder.