Indret kantinen, cafeteriet eller spisesalen med stabelstole og opnå en rummelig og stilfuld atmosfære med en høj siddekomfort. Hos Zederkof.dk kan du finde en lang række kantinestole og konferencestole, som både er praktiske og udført i smarte og tidløse designs. Med en stabelstol er det nemt og hurtigt at skabe ekstra siddepladser på arbejdspladsen.

Rengøringsvenlige stole til kantinen

Arbejdspladsens stole i kantine eller frokostrum skal kunne holde til lidt af hvert og ikke mindst være nemme at rengøre. Gå derfor efter rengøringsvenlige stole, der er nemme at stable og som kan bruges både indendørs og udendørs. Uanset om du skal bruge stole til en skolekantine, i et mindre frokostrum eller i en større erhvervsvirksomhed, så findes der et hav af stole på markedet. Og helt sikkert også stole, som vil passe ind i din arbejdsplads kantinemiljø.

Kantinestole eller konferencestole?

Har I brug for ekstra siddepladser til mødet, konferencen eller i kantinen? Så er løsningen flotte stabelstole. Der er selvfølgelig forskel på, om stolene skal bruges til at sidde på i mange timer i træk, ved for eksempel konferencer eller lignende, så bør man vælge stabelstole med lændestøtte i ryglænet. Skal stolene derimod bruges til bespisning, bør de være smuds og rengøringsvenlige, så de kan holde sig pæne i mange år. Der er altså flere ting, der skal tænkes ind ved køb af nye kantinestole og konferencestole. Tag et kig forbi Zederkof.dk og find de stabelstole, som vil passe bedst ind i din virksomhed.