Ofte bruger man unødvendigt mange penge på diverse blæk – og printerpatroner, da man er af den overbevisning, at hvis de kommer fra en førendene producent indenfor markedet, er de af langt bedre kvaltiet.

Kompatible blækpatroner

Ofte kan det rent faktisk ikke betale sig at købe originale blækpatroner, da kompatible patroner mange gange er af ligeså høj kvalitet. Dertil skal det siges, at prisen på de originale bliver holdt kunstigt oppe, og der advares hertil også om brugen af kompatible patroner, for alt sammen at sikre producenternes fortjeneste.  Det er da selvfølgelig også rigtig vigtigt, at producenterne sikrer sin fortjeneste, men hvorfor ikke hellere købe de billige patroner, som man altså derfor sparer penge på, og som virker mindst ligeså godt? … Det ville være mærkeligt at lade være!

Det skal selvfølgelig siges, at det ikke gælder for alle kompatible mærker, men hos Shopink.dk sælger de billige blækpatroner og printerpatroner, der lever op til samme høje kvalitetskrav og standarder som de originale.  Ved at købe patroner via shopink.dk, kan der opnås en besparelse på op til 68 %, hvilket for de flestes vedkommende må siges at være tiltalende! Til at overbevise forbrugeren om, at alle patroner for hjemmesiden er af højeste kvalitet, benytter de sig af en tilfredshedsgaranti. Denne garanti gør, at man som forbruger til enhver tid kan få sine penge retur, hvis der er de mindste problemer.

Kompatible patroner kan klart anbefales!