Den dumme lyd af din Samsung der rammer klinkegulvet? Det behøver ikke være lyden af en ny telefon, for den gamle kan hurtigt repareres. Det er et billigere valg og behøver ikke tage så lang tid.

Fra det ene splitsekund til det andet kan en pludselig bevægelse være årsagen til, at skærmen i din Samsung går i stykker. Du kan blandt andet få udskiftet din skærm eller sat et nyt batteri i, eller måske er det en dum knap der er slidt op.

Teledoktoren tilbyder et udtømmende udvalg af Samsung reparation i Aarhus. Kompetente teknikere udfører komplet skærmudskiftning på eksempelvis Galaxy og Galaxy Note.

Samsung som ny – fra 700 kroner

Skærmen på en smartphone er dagligt udsat for mange farer, som eksempelvis tab og tryk, hvilket kan medføre enten ridser eller en helt knust skærm. Fra blot 700 kr. og op giver Teledoktoren din Samsung en ny skærm, så du igen kan få glæde af din smartphone. På Teledoktorens hjemmeside er der en udtømmende liste over services og matchende priser til alle typer Samsung-smartphone, det er forskellige modeller af Galaxy, Galaxy Note, Galaxy A og Galaxy Xcover modeller, du finder en oversigt over.

Teledoktoren opererer i Aarhus og Randers og har ingen tidsbestilling, så du er velkommen til at kigge forbi, når uheldet er ude, og det passer dig.

Har du brug for reparation af din Samsung, kan du kigge ind hos Teledoktoren i Aarhus eller Randers. Teledoktoren er hurtig og giver 2 års garanti på både reparationer og udskiftninger.