Nu hvor sommeren er over os, og du sikkert skal nyde vandet, sandet og solen, er det godt at være velforberedt, hvis du bruger en e cig. Vi har her samlet de bedste tips til dig, så du kan bruge din e-cigaret sikkert hele sommeren.

Udsæt ikke din e-juice og batteriet for varme

Det er vigtigt, at du ikke udsætter din e-juice eller batteriet for varme i en længere periode i eksempelvis en bil eller på stranden. E-juicen kan nemlig blive ødelagt, hvis den bliver udsat for meget høje temperaturer.

Det betyder, at farven, smagen og viskositeten på væsken ændres samt, at nikotinen nedbrydes. Udover at du får en anden smagsoplevelse, kan det også medføre, at din e-cigaret begynder at lække eller bliver tilstoppet.

Når batterierne udsættes for meget varme, kan de eksplodere, så din e-cigaret bliver ødelagt. Tag derfor batterierne ud af e-cigaretten og opbevar dem i et beskyttende etui.

Hold din e-cigaret væk fra vandet

En e-cigaret og vand er ikke en god kombination. Derfor bør du være påpasselig, når du ligger ved stranden eller poolen. Sørg for altid at have et vandtæt sted, hvor du kan opbevare din e-cigaret, når du ikke bruger den.

Hav en god sommer med din e-cigaret

Vi håber at disse to tips hjælper dig til at gå sommeren i møde uden, at du skal bruge tid på at finde en ny e-cigaret. Så længe du tænker over disse råd, kan din e-cigaret sagtens klare sig godt igennem sommeren.