Står du for opbevaringsløsninger på din arbejdsplads, og er du på udkig efter nye opbevaringskasser i plast? I så fald er Reolhansen.dk helt sikkert det rigtige sted at søge hen. 

Reolhansen hjælper arbejdspladsen til at holde orden

Arbejder du på et lager, et værksted eller et andet sted, hvor forskellige dele skal opbevares, så der er styr på det hele? Hos Reolhansen.dk finder du alt fra pallereoler, lagerreoler og grenreoler til sikkerhedsudstyr, lagerinventar og dækreoler. Kort sagt har de altså alt det, der sørger for, at der er orden på lageret, så det er til at finde de forskellige dele for alle medarbejdere. Reolhansen både køber og sælger reoler i hele landet, og de er specialister med mere end 30 års erfaring. Det betyder, at de har helt og aldeles styr på, hvad der er god og brugbar opbevaring, som giver mening for den enkelte arbejdsplads.

Ideel opbevaring

Hos Reolhansen har de et udvalg af nye plastkasser, som er ideelle som lagerkasser eller plukkasser. De forskellige plastkasser kan stables, så det giver mening for de enkelte produkter på arbejdspladsen. Derudover er der selvfølgelig forskellige størrelser at vælge mellem, så der er stor sandsynlighed for, at du kan finde opbevaringskasser i plast, som kan være den mest ideelle løsning på din arbejdsplads. Har du brug for reoler til opbevaringskasserne, finder du også det hos Reolhansen – de hjælper altså dig og dine kolleger til at holde orden og finde de forskellige ting på arbejdspladsen. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den helt rigtige for jer, så sidder folkene bag Reolhansen klar til at rådgive, så du finder den bedste løsning.