Mangler du et nyt spisebord eller sofabord, så kontakt Kvalitetsmøbler, der laver smukke egetræsmøbler, der kan holde et helt liv.

Det er ikke nogen nyhed, at plankeborde er populære rundt i de danske hjem. Det rustikke look af tykt, kraftigt træ til spisebordet eller sofabordet er utrolig eftertragtelsesværdigt. Mange forsøger sig med selv at lave dem, men hvis de skal være rigtig holdbare, så er det bedst at købe en hos nogen, der ved, hvad de laver.

Kvalitetsmøbel er et møbelfirma, der har fået utrolig stor succes over de sidste år, fordi de laver smukke egetræsmøbler i god kvalitet med en utrolig holdbarhed. Et spisebord i hvidolieret eller naturolieret egetræ kan nemlig holde i et helt liv, såfremt det periodevis behandles korrekt. Når du køber et egetræsbord hos Kvalitetsmøbler, har det fået hele to gange egetræs olie, inden det tages i brug.

Find blandt andet det flotte, massive spisebord i eg, som du ser på billedet. Et lyst træbord, der kan rumme et ordentlig kaffebord, som giver et rustikt look i stuen, samtidig med at det ikke bliver for voldsomt eller råt, fordi eg er noget enormt fint træ.

Se meget mere i kategorien plankebord eg, hvor du kan læse mere og se billeder af det enkelte bord.