Mangler du en lampe, der skal hænge over dit nye spisebord, og skal det være i et eksklusivt design? Besøger du elbutikken.dk, vil du blive mødt af et stort udvalg af designlamper, heriblandt den populære klassiker som du kan få daglig glæde af, nemlig en PH lampe.

Klassisk lys til i hele hjemmet

Har du hjemmet fyldt med designklassikere, og er du på udkig efter endnu én til samlingen? Eller har du endnu ikke én, men vil forkæle dig selv helt ekstraordinært? I så fald er der ingen tvivl om, at du bør tage et kig på de populære PH-lamper. Ikke nok med at de er nydelige at have hængende eller stående, så er de alle i et tidløst design, som du kan få daglig glæde af i mange år frem. Er det en loftlampe, du søger? Eller trænger skrivebordet til lidt ekstra bordbelysning? Måske skal læsehjørnet piftes lidt op med en flot gulvlampe? Eller måske er indkørslen mørk og knap så tryg, når du kommer hjem en sen aften. Uanset hvad, så har elbutikken.dk løsningen, nemlig en PH-lampe. 

Unikt design

Du kender helt sikkert allerede til PH-lamper, eller også har du i hvert fald hørt om navnet. De populære PH-lamper er en serie af skønne lamper fra danskeren Poul Henningsen fra 1894, der i mange år designede flere lamper, som har den særlige egenskab, at pæren er skjult, så der kommer et indirekte lys gennem 3-skærmssystemet. Hos elbutikken.dk finder du et stort udvalg af PH-lamper i alskens designs og farver, og der er helt sikkert en lampe eller to, som falder i din smag.