E-cigaretter bliver brugt af et utal af danskere, der har valgt cigaretterne fra. De ses mere og mere i bybilledet i stedet for almindelige cigaretter.

I dag er der et stort udvalg af e-cigaretter fra forskellige producenter såsom Aspire. Men uanset hvilken e-cigaret du er den lykkelige ejer af, skal du huske at passe godt på den, så den holder længere.

Hvad består en e-cigaret af?

Overordnet set består en e-cigaret af et batteri, en clearomizer (tank) og en atomizer (coil). Det varierer fra model til model i forhold til, om delene er integrerede eller særskilte. Uanset hvad skal du have styr på, hvordan du skiller din e-cigaret ad for at rengøre den.

Gode råd til vedligeholdelse af din e-cigaret

Der er en del gode råd, du bør følge, når du har en e-cigaret for at vedligeholde den på bedst mulige måde.

Løb aldrig tør for væske

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at din e-cigaret ikke løber tør for væske. Sørger du ikke for, at der er væske nok, kan du risikere, at du brænder coilen af, så den skal udskiftes.

Rens mundstykket

En e-cigarets mundstykke skal renses ofte med varmt vand og sæbe for at undgå, at det samler bakterier. Lav derfor en fast rutine for, hvornår det skal gøres.

Skift af coil

Coilen skal skiftes af og til. Hvor tit, du skal skifte coilen, afhænger af, hvor meget du damper. I forbindelse med udskiftning af en coil skal du sørge for at væde den med væske. Her skal du blot dryppe nogle dråber på den