Mange af os har efterhånden stiftet bekendtskab med det kære lyseblå mundbind, og det er selvfølgelig med god grund. Men hvorfor ikke finde et, der er lidt smartere, og et som du kan bruge op til flere gange? Et stof mundbind findes i flere forskellige farver, og så kan du netop bruge det flere gange. Mundbindet i stof er helt ideel, hvis du som mange andre ikke har lyst til hele tiden at smide det ud i skraldespanden.

Vælger du et mundbind i stof, får du som sagt flere farver at vælge imellem, men du kan også vælge flere forskellige pakkestørrelser. Vi kommer nemlig ikke udenom at bære mundbind, og hører du til blandt dem, der står i butik eller andre offentlige steder, så er det rart at vide, at der også er andre muligheder for at beskytte dig med et mundbind.

Hos Lomax finder du et bredt udvalg af CE godkendte mundbind i stof. Mundbindene er fremstillet med holdbare elastikker, der skal vikles rundt om ørene. De slutter helt ind til ansigtet, så kommer du ud i blæsevejr, bliver masken der, hvor den skal.

 

Husk at vaske dit mundbind

Når du vælger et mundbind i stof, så kommer du ikke udenom, at det en gang imellem skal vaskes. Det betyder, at det skal vaskes hyppigt ved 60 grader, hvis du vil beholde mundbindets beskyttende effekt.

Mangler du et godt og solidt mundbind i stof, som du kan bruge flere gange. Så skal du tage et kig på de mange forskellige smarte varianter, der er hos Lomax.dk.