Har du hørt om apparathjul? Er du en del af en rengøringsvirksomhed, butik, gartneri, lager eller andet praktisk, så har I sikkert vogne, hvorunder der er apparathjul. Er de slidte og trænger til en udskiftning, er det med at kigge forbi Rota-Dans webshop

Stort udvalg af hjul

I mange virksomheder skal man transportere lette eller tungere ting, produkter eller materialer, og det er, som bekendt, ikke sundt for kroppen at løfte for meget og for tungt i løbet af dagen og slet ikke flere gange om ugen. Derfor har mange arbejdspladser vogne, hvor der er plads til forskellige produkter, som nemt kan transporteres frem og tilbage, helt uden at din krop bliver overbelastet. Når en vogn bliver brugt ofte, vil den med tiden blive slidt, og særligt hjulene under er udsat for slid. Derfor kan de i ny og næ trænge til en udskiftning. Hos Rota-Dan finder du et stort udvalg af hjul i alt fra gummihjul og kunststofhjul til polyurethanhjul og apparathjul.

Til forskellige formål

Når det er apparathjul, der bruges under vognen, er det til lettere opgaver. Det vil sige, at de ofte bliver brugt på vogne, som anvendes i butikker, på kontorer, hospitaler, laboratorier, institutioner og måske også i gartnerier. Apparathjulene fås i forskellige versioner, heriblandt grå apparathjul, rustfrie apparatjul og sorte apparathjul. Alt efter, hvor de bliver brugt, er der forskellige muligheder. Bruges vognen på et sted, hvor der er særlige krav til rengøring og hygiejne, er det med at få fat i de rustfrie hjul. Er du i tvivl om, hvilke apparathjul I skal have, så rådgiver Rota-Dan gerne.