Trænger din spisestue til nye møbler? Er du på udkig efter et nyt spisebord, spisebordsstole eller måske begge dele, så bør du overveje Skovby Møbler. Du finder et stort udvalg hos Lauridsens Møbler & Tæpper.

Fokus på design og funktionalitet

Er dit spisebord gammelt og slidt, og er dine spisebordsstole ligeså? Eller måske har du bare lyst til at forkæle dig selv og din familie ekstra meget med nye, flotte designmøbler? Uanset hvad så bør du helt sikkert overveje Skovby Møbler. Når der snakkes Skovby Møbler, snakkes der om unikt design. Skovby Møbelfabrik har været til siden 1933, hvor det blev grundlagt af møbelsnedkeren Thorvald Rasmussen. Med knofedt og stor faglig stolthed skabte han et fundament for bæredygtigt møbeldesign, hvor det funktionelle var i fokus, og sådan er det stadig den dag i dag, hvor sønnen har videreført Skovby Møbler i samme ånd. 

Plads til hele familien

Skovby Møbler er kendt for funktion og flot design. Det er også det indtryk, man får, når man besøger Lauridsens Møbler & Tæpper, som har et stort udvalg af møbler fra Skovby Møbler. Hvor mange personer skal der være plads til ved dit nye spisebord? Du finder spiseborde i forskellige størrelser, så du kan få borde, hvor der er plads til hele familien, og der kan blive endnu mere plads ved at tilføje tillægsplader, du også finder i sortimentet, som passer til hvert enkelt bord. Når du har fundet dit nye spisebord, er det med at tage et kig på de mange spisebordsstole – eller omvendt. Der er ingen tvivl om, at når du får møbler fra Skovby Møbler hjem i spisestuen, vil du få glæde af dem i mange år frem.