Hvis du gerne vil lære, hvordan du griber og fastholder dit publikum, så er et kursus i præsentationsteknik et godt sted for dig at starte. Her vil du lære at komme ud over scenekanten på nye måder, du ikke vidste kunne lade sig gøre.

Det er bare enkelte teknikker, der skal til for at nå ud til sine tilhørere. Men hvordan brænder man igennem med sit budskab og fastholder sit publikum, når klokken er 16 om eftermiddagen, og folk begynder at blive trætte? Hvordan bliver man sådan én, folk automatisk lytter til?  Alt dette og meget mere vil du lære på et præsentationsteknik kursus.

Få værktøjer og teknikker med hjem

Når man skal undervise i noget fagligt svært eller generelt kommunikere avanceret viden inden for et område, kan det være svært at kombinere performance med tung viden. Du vil både lyde interessant, tale i et sprog, hvor folk forstår dig, og samtidig kommunikere din egen passion og engagement ud over scenekanten. Men hvordan? Det kræver øvelse, som du netop kan få på et præsentationsteknik kursus.

På præsentationsteknikskurset vil du få tid og professionel hjælp til at dygtiggøre dig nøjagtigt inden for dette område og samtidig sparre og modtage professionel feedback af en dygtig coach. Der vil være rum og tid til at udvikle sig og blive bedre til at fange sit publikum.

”Birgitte er rigtig god til at skabe en tryg og rar atmosfære, hvor man tør stille sig op”, skriver Marketing Manager Anne-Mette Holm om kurset. Tryghed er nøgleordet, når man skal øve sig på sin formidling.

Tør du give dig selv en udfordring og blive bedre til dit arbejde? Så tag på kursus i præsentationsteknik.