Selv den erfarne leder har brug for at blive udfordret og udviklet, og derfor er Stifinderprogrammet et oplagt sted at blive klogere på lederskabet.

Hvis du er interesseret i en ambitiøs og intens lederuddannelse, hvor du får et stærkt fagligt, udfordrende og givende udviklingsforløb også rent personligt, så er Stifinderprogrammet måske lige præcis den ambitiøse og intense lederuddannelse, d du er ude efter. Her bliver barren hævet for både dig og din organisation eller virksomhed.

Stifinderprogrammet er en lederuddannelse, der har helhedorienteret tilgang. Uddannelsens indhold er baseret på forskning og evidens fra Massachusetts Institute of Technology og Harvard University, og derfor adskiller det sig også fra almindelige lederuddannelser.

Stifinderprogrammet har masser af erfaring med at få både organisationer, teams og individer til at udvikle sig. Det gælder særligt om både at sætte sig ambitiøse mål og så selvfølgelig realisere dem. Metoderne er højeffektive og bygger på simple redskaber og indsigter, der fører til en forståelse af, hvordan du skaber en meningsfuld fremtid i sit arbejdsliv, familieliv og personlige liv.

Siden 1994 har Stifinderprogrammet eksisteret siden 1994 og i dag står de med et højaktuelt og gennemprøvet træningsprogram for ledere, som mere end 2.000 ledere og specialister har været igennem. De kan derfor også skrive under på at have lært noget, da deres adfærd og resultater kan dokumentere Stifinderprogrammets effekt på dem. Hvis du er leder eller du har nogle leder i din virksomhed, som kunne være interesserede i at blive bedre ledere, så læs mere på stifinder.net og læs om en ambitiøs og intens lederuddannelse.