Jacoimport.dk har et stort udvalg af filament i alle tænkelige farver til din 3D-printer, og du kan være sikker på, at kvaliteten og serviceniveauet er i top.

Hos webshoppen Jacoimport.dk er de specialister i alle typer af filament til 3D-printere, og de forhandler filament i både ABS, PLA, TPE og meget mere. PLA er en form for bioplast, og det betyder, at den er lavet af naturressourcer som blandt andet majsstivelse. Det er altså biologiske nedbrydeligt og derfor den mest miljøvenlige 3D-printmateriale, du kan finde.

3D filament er også blot kendt som 3D-printermaterialer, og det omfatter de materialer, som du skal bruge til at bygge 3D-modeller med. Har du købt en 3D-printer, så skal du også have investeret i materialer og valget af materialer afhænger af, hvilket objekter du vil printe, og hvilke krav, du stiller til kvaliteten.

Der er nærmest ingen grænser for, hvilke materialer du kan arbejde med, hvis du har en 3D-printer til rådighed. Du bliver dog nødt til at være kendt med, at en sådan printer kun understøtter udvalgte materialer. Find de mange forskellige slags filament til din printer, sådan at du helt sikkert kan finde det, du leder efter og samtidig til gode priser.