Er du på udkig efter nyt inventar til din butik, og har du brug for hjælp til at finde innovative, moderne og praktiske løsninger? I så fald bør du kontakte Inventa, der sørger for inventar til butik.

Kvalitet gennem mere end 70 år

Har du brug for hjælp til at indrette og til at finde nyt inventar til din butik? Måske har du selv en masse idéer, men ved ikke helt, hvor du skal starte, eller måske kunne du godt bruge en hjælpende hånd – både til nye idéer, design og materialer af inventaret? Uanset hvad så kan det være en god og fornuftig idé at kontakte Inventa. De har nemlig masser af idéer og ikke mindst mere end 70 års erfaring, der gør, at du trygt kan stole på, at det er høj kvalitet, de leverer. På deres Inventa.dk kan du desuden se en lang række eksempler på lokaler, hvor du har hjulpet med indretning og inventar til alle brancher. Skal din butik være en del af rækken?

Du er med i processen

Når du først har besluttet dig for, at Inventa er de rigtige til at hjælpe med fornyelse af dine butikslokaler, skal du vide, at du selv er med i processen på den måde, at de lytter til dine behov og idéer for butikken, og så præsenterer de dig for indretningsforslag og design i 3D, så du kan forestille resultatet på bedste vis. Inventa tænker desuden også på miljøet. Først og fremmest skal materialer, ydelser og produkter tilgodese dig som kunde, men det gøres med tanke på miljøet og den globale økonomi.