Hvis du er en ægte outdoor-person, så ved du også, at udstyr er alfa og omega. Packyard har et stort udvalg af forskelligt løbetøj, skitøj, tasker og meget andet, så du vil med sikkerhed kunne finde noget, du kan bruge.

Har du hørt om Douchebags? En vaskeægte drøm for en outdoor-person, der går op i at have det rigtige udstyr. Det er en kollektion af tasker, der er perfekt til rejsende, til den vandrende eller til en på ski.

Douchebags er skabt af den norske produktdesigner Truls Brataas og det svenske skiikon Jon Olsson, da de mødte hinanden på en surfferie i Norge. Når man surfer, har man i sandhed brug for at få det meste ud af de perfekte bølger, og står man på ski gælder det det samme med powdersneen. Derfor havde de to rejsende begge en kæmpe mængde udstyr med på deres rejser, men det gav også problemer med at få pakket grejet ordentligt ned. Derfor besluttede de sig for sammen at udvikle en linje rejsetasker.

Douschebags har et patenteret hook up-system, forstærkninger og et clean og lækkert design. Senere er ski og snowboard-tasken “The Douchebag” kommet til med den dertilhørende støvletaske og rygsæk “The Hugger”.

I dag designer og producerer Douchebags et taskeprogram, der både er funktionelt, stilfuldt og fokuseret, og de har lavet et fuldendt line up af rejsetasker, hverdags-packs og accessories, hvilket har gjort, at de har vundet priser i innovation og funktionalitet med stil og kvalitet.

Hos Packyard finder du blandt andet den populære “Hugger”-taske, der kan indeholde 30 L, og så har den et utrolig smart Hook-up-system, der gør, at den kan hæftes fast på din kuffert eller skitaske, sådan at du har ryggen fri, når du rejser. På den måde behøver du heller ikke gå på kompromis med, hvad du tager med ombord på flyet, fordi du har det hele i tasken.