Mangler du en bordlampe til vindueskarmen eller måske lidt ekstra lys til skrivebordet? Hos Paustian har de et stort udvalg af designer bordlamper, som er praktiske, og som pynter dit hjem med manér.

Bordlamper til ethvert hjem

I dag, og i mange århundrede tilbage, har lys været uundværligt for os. Når mørket falder på, kan vi ikke undvære lys og dermed lamper, så det er et af de vigtigste elementer i vores hjem. Der er stor forskel på, hvordan vi hver især bor og hvilken stil, vi har, når det kommer til indretning. Nogle tænker udelukkende praktisk – en lampe skal bare give lys, mens andre går op i både udseende og design. Hvis du hører til blandt de sidstnævnte, er det helt sikkert paustian.com, du skal forbi. Når du besøger deres webshop, bliver du mødt af et stort og alsidigt udvalg af designerlamper, heriblandt bordlamper. 

Designere, du kender

Når du har brug for en ny bordlampe, kan det være til forskellige behov. Måske mangler du en bordlampe til at pynte og skabe hygge på et hjørnebord eller måske i en vindueskarm, eller måske har du brug for en bordlampe, der skal agere skrivebordslampe. Uanset hvad så kan du trygt stole på, at du får en uovertruffen kvalitet hjem, når din nye designerlampe kommer til dig. Blandt udvalget finder du designerlamper fra eksempelvis Arne Jacobsen, Poul Henningsen og Verner Panton. Har du en favoritdesigner, og er der måske en helt bestemt lampe, du er på udkig efter? Sortimentet hos Paustian er stort, så mon ikke der er en designerbordlampe, som vil passe perfekt i dit hjem.