Står du og din virksomhed og skal finde gaver til de ansatte? Det kan være en svær udfordring at finde det rette, der vil skabe størst glæde og stadig være anvendeligt. Køb firmagaver hos bach-promotion.dk, hvis du ønsker rådgivning og gode gaver til dine ansatte.

Firmagaver, der passer til formålet

I 1989 stiftede Claus Bach firmaet BACH PROMOTION, der rådgiver og guider til de gaver, der bringer størst mulig glæde hos enhver virksomheds ansatte. Foruden firmagaver er der også mulighed for at få reklameartikler og profilbeklædning. Har du særlige ønsker, tages der hensyn herfor, så alle får den bedste oplevelse, der passer præcis til formålet. Uanset om det er gaver til sommerferie, julegaver eller påskegaver, finder du et stort udvalg, der består af gaver, som alle kan bruge. Sortimentet er nemlig bredt og indeholder blandt andet brugskunst, konfekture, beklædning, drikkevarer, wellness og andre oplevelser, til når medarbejderne rigtig skal forkæles.

Kunder inden- og udenfor landets grænser

Som et af Danmarks ældste firmagavefirmaer har medarbejderne flere års erfaring, så du trygt kan stole på en valid rådgivning. Blandt kunder er både danske og udenlandske virksomheder, foreninger og den offentlige sektor. Processen skal være så let som mulig for dig som arbejdsgiver, hvorfor du ovenikøbet kan få gaverne pakket ind og sendt direkte til dine modtageren både inden- og udenfor landets grænser. BACH PROMOTION har ikke bare et bredt sortiment og god rådgivning. Firmaet tilbyder samtidig også prisgaranti, og matcher de laveste priser på markedet. Du kan altså finde gode firmagaver til gode priser hos firmaet.