Er din virksomhed på udkig efter papirsduge af høj kvalitet? Er I træt af de klassiske duge, der nemt bliver revet i stykker og bliver gennemblødt ved den mindste dråbe vand? Så er papirsduge fra vestergaardnu.dk præcis det, I leder efter.

Bedre kvalitet med airlaid

Den absolut mest solgte engangsdug af papir er serien airlaid, der er en mere holdbar og slidstærk dug, i forhold til den klassiske hvide papirsdug, der ikke er lavet i et lige så stærkt materiale. Derudover er en airlaid-dug fra vertergaardnu.dk samtidig coated, hvilket betyder, at man har påført et lag på oversiden af dugen, der beskytter dugen mod væsker som vand, så du undgår, at det trækker ned i fibrene og derved igennem dugen, så det kan være til skade for en eventuel underliggende dug eller endnu værre: selve bordet. Der er altså en større sikkerhed, når du vælger en dug fra airlaid hos vestergaardnu.dk, og det er ikke uden grund, at det er en absolut bestseller.

Miljø og kunder i fokus

Hos vestergaardnu.dk har de siden 1959 været specialister i totalløsninger til virksomheder indenfor blandt andet kvalitets rengøringsmidler, maskiner og tilbehør, men også til private. De ved, at et godt samarbejde med leverandører og kunder giver den bedste oplevelse for alle parter samt det bedst resultat for alle. De er med tiden blevet mere og mere opmærksomme på at nedsætte det CO2, som de med deres virksomhed uundgåeligt påvirker miljøet med. De har derfor indgået et samarbejde med organisationen Ingen CO2, så de i samarbejde kan nedsætte CO2-udledningen fra virksomheden. Få fat i de mange fordele med papirsduge på vestergaardnu.dk.