Er du lige startet til en ny sport? For at du kan opretholde motivationen til din nye hobby, er det vigtigt at du sætter dig godt ind i sportsgrenen og ikke mindst køber dig noget godt udstyr. Vi hjælper dig med de vigtigste ting.

Hvad kræver sportsgrenen af dig?

Det kan enten være en befrielse eller lidt en udfordring at starte til en ny sport. Du kan enten være vild med sporten fra start, eller kræve længere betænkningstid til at komme til at elske din nye hobby. Uanset hvad, vil du helt sikkert være meget bedre forbundet og motiveret til sporten, hvis du har købt udstyr som henvender sig til sporten. Hvis du eksempelvis er startet til golf, kan det selvfølgelig godt være en stor udgift i starten, fordi både medlemskab, golfbag, tøj og sågar en golfkasket selvfølgelig skal være på plads i garderoben. Udendørs sportsgrene kan generelt være meget omkostningstunge i starten, men så snart alt udstyret er købt ind og du får brugt mange timer på banen, er de penge faktisk hurtigt tjent hjem igen.

Lån dig til udstyr
Hvis pengepungen ikke er til at kunne købe al udstyr i starten, er der selvfølgelig også mulighed for at du kan låne udstyr enten i din lokale sportsklub eller måske af familiemedlemmer eller venner, som dyrker samme sportsgren. Det skal aldrig være en undskyldning for ikke at starte til den sportsgren, som du drømmer om!

Læg et fast program for ugentlig træning
Det er meget vigtigt i starten, at du giver dig tid til at forstå din sportsgren og opnå kærlighed til den. Det kommer ikke af én ugentlig træning. Et godt udgangspunkt er ca. 3-4 gange ugentligt, alt efter hvor meget tid du har tilgængeligt. Det kan selvfølgelig gøres i kortere intervaller 2 gange ugentligt og til længere 1-2 gange ugentligt. Det er sådan set op til dig! Held og lykke med din nye træningsform.