Skal du afsted på telttur, men ved du ikke helt, hvilket udstyr du skal have med, så læs med her og bliv klogere.

En tur med telte er en rigtig hyggelig måde at komme væk fra hverdagen og ud i naturen. Hvis det er første gang, du skal afsted, kan det dog godt være svært at finde ud af, hvad du skal have med.

Lommelygte

Når natten falder på ude i naturen, er der ikke meget lys. Det bliver faktisk bælgmørkt. Derfor er det helt essentielt, at du har en god lommelygte med på din din telttur. Sørg for, at det er en lommelygte med god styrke, så den kan lyse hele dit telt op. Det er også smart, hvis der er en strop eller krog, så du kan hænge lygten op i dit telt.

Sovepose

Selv om sommeren kan der godt blive koldt om natten. Derfor skal du selvfølgelig have en god sovepose med. Hvis du ved, at du kun er afsted om sommeren, behøver du ikke den helt vilde arktiske sovepose. En god almindelig sovepose er ganske fint, men husk altid at tjekke vejrudsigten, så du kan se, om det bliver meget koldt om natten.

Liggeunderlag eller luftmadras

Hvis du vil sove behageligt, skal du også have et godt liggeunderlag med. Du kan også tage en luftmadras med, hvis det skal være ekstra behageligt. Den fylder dog lidt mere. En smart idé er at vælge et selvoppusteligt liggeunderlag. Så behøver du nemlig ikke tage nogen pumpe med på turen.