Er du en del af en virksomhed, hvor det er vigtigt med kontrol- og inspektionssystemer, og hvor der skal laves labels på de forskellige produkter? Hos Multicheck har de blækstråleprintere, som sørger for, at labels og prints sidder lige i skabet. 

Professionelle labels

Kender du til Multicheck? Det er et firma fra Horsens, og som har været til siden år 2000. De har en fast målsætning om at være pionererne og markedslederne inden for kontrol- og inspektionssystemer, og netop derfor kan du trygt stole på, at deres produkter er i høj kvalitet. Det gælder selvfølgelig også for de forskellige blækstråleprintere, du finder hos dem. De har printere fra NiceLabel og LinxPrinterNet, som gør, at det er professionelle labels, der bliver sat på de forskellige produkter. NiceLabel er et all-inclusive-system, som er rettet mod de virksomheder, som anvender et kvalitetsstyringssystem, eller som er underlagt et myndighedskrav. Når etiketterne skal laves, har NiceLabel alt det, der er brug for til at standardisere, centralisere og styre etiketteringsprocessen. Med LinxPrinterNet er det muligt at fjernstyre og kontrollere printerne med telefonen, computeren eller en tablet, og LinxPrinterNet vil helt sikkert gøre etiketprocessen nemmere.

Nemt at anvende

Bestiller du en blækstråleprinter hos Multicheck, kan du selv skabe dit labeldesign, og du får et system, der er inspireret af Microsoft Word, så det er nemt at anvende, og så du hurtigt kan kreere de unikke labels. Med NiceLabel er der stor præcision, hvilket betyder, at det er præcise print helt uden trykfejl. Klik ind og besøg Multicheck og find blækstråleprintere til virksomheden.