Angulus er skoene, der passer på dine fødder til alle lejligheder. Skoene er fremstillet i den bedste kvalitet, så du undgår ømme og ødelagte fødder på selv de længste dage.

Siden 1904 har Angulus designet kvalitetssko til børn i allerhøjeste kvalitet. Du finder både sandaler, sko og støvler, der alle er yderst komfortable og tilpasset til de skiftende årstider, så dit barn hverken fryser om vinteren eller har det for varmt om sommeren. De mange års erfaring har resulteret i et brand, der ikke bare designer flotte sko, men også har det praktiske for øje. Dette kommer især til udtryk ved skoenes forskellige pasformer og fleksible gummisåler, der gør det muligt at finde det par, der passer allerbedst til dit barn.

De forskellige fodtøj er lavet i naturmaterialer og er i forskellige neutrale farver, ligesom pigesko- og støvler fås med nitter, prikker, glitter og hjerter, der taler til de barnlige sind og som både passer til hverdag og festlige begivenheder. Angulus er en kvalitetssko og det er derfor en investering, så dit barn altid har det bedste fodtøj. Børn leger, løber og hopper og det skal der være plads til. Skoene sikre nemlig bevægelighed.