Alle hjem og alle store virksomheder har brug for et godt og solidt affaldsstativ. Med et affaldsstativ fra Kontor Syd får du et robust affaldsstativ, som har rigtig god plads, og som du også har muligheden for at dække til med et låg.

Hos Kontor Syd finder du et stort udvalg af forskellige affaldsstativer i flere forskellige størrelser. De kan både anvendes til husholdningsaffald, til haveaffald eller til store virksomheder, som ofte har store mængder affald, som de skal af med. I det store udvalg kan du blandt andet vælge imellem trådstativer til køkkenskabe, trådstativer til toiletskabe eller affaldsstativer med hjul, som du nemt kan fragte fra et sted til et andet.

Har virksomheden eller hjemmet brug for at lukke af for skraldet med et låg, kan der på mange af produkterne monteres et låg, som kan vippes op. Det skal gøres enten ved hjælp af en hånd, eller ved hjælp af en monteret fodpedal.

Små og store mængder affald

Inden du vælger et affaldsstativ, så er det en god ide først at finde frem til, hvad det er stativet skal bruges til. Har du eller virksomheden ofte brug for at komme af med store mængder skrald, skal du vælge et stort affaldsstativ. For eksempel et af de affaldsstativer, som kan rumme 100, 110 eller 120 liter. Er der til gengæld ikke brug for at komme af med så store mængder skrald, skal du vælge en mindre variant. For eksempel et som i stedet kan rumme 15, 25 eller 40 liter.

Mangler din virksomhed et godt og solidt affaldsstativ, som passer til mængden af virksomhedens affald? Så skal du tage et kig på de mange varianter, som du finder i Kontor Syds store sortiment.